Gradonačelnik Beograda se rasplakao u emisiji kod Ivane Savić! VIDEO

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić gostovao je u emisiji “100 pitanja” kod autorke i voditeljke ove emisije Ivane Savić.

Prvi čovek Beograda je gledaocima otkrio mnoge detalje iz svog privatnog i poslovnog života koji dosad nisu bili poznati javnosti.

U jednom trenutku mu je Ivana postavila pitanje koje ga je navelo da se podseti možda i najtužnijeg slučaja iz svoje doktorske karijere.

– Je li postoji neki slučaj u vašoj doktorskoj karijeri koji biste izdvojili? Da vam je obeležio vašu karijeru, da ste ga zapamtili i da ste naučili iz toga? – pitala je Ivana svog gosta.
– Retko se dešava da roditelji reaguju krajnje čudno na bolest svoje dece i da bolesno dete ostave i da ga ne podrže. I mi smo imali jednog malog pacijenta kojeg su roditelji ostavili zato što je imao tešku anomaliju. I on je na klinici bio pet-šest godina. Ali šta je tu meni najkarakterističnije i šta je najvažnije – on je stalno spavao sa jednom ikonicom i meni je još uvek ta slika… – ispričao je Radojičić i u tom trenutku se rasplakao.

Razgovor sa Radojičićem je i u tim trenucima na kratko prekinut, a kako je izgledala emisija i šta je sve gradonačelnik Beograda otkrio gledaocima i Ivani Savić pogledajte u snimku ispod!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article