DRUKARO JEDNA! Kristijan pobesneo na Frana! VIDEO

U toku emisije “Pitanja novinara”, pitanje je postavljeno Ermini Pašović: “Pomno sam pratio tvoj izraz lica dok su Kristijan i Kristina odgovarali na pitanje da li su došli do poljupca, ti si se smeškala i čemu takva reakcije. Kako ti komentarišeš ovi priču?”
– Kristina je jedina koja nije pobegla od tog odnosa kao ostale, nju to ne remeti kao ni njega i ja to podržavam. Sve dok ne vidim to ja ne mogu ništa da kažem, druže se prisno ali on je sa svima takav. Meni je to zanimljivo, jer su svi kao to videli pre klipova a sada kao nije niko. Kristijan je sam rekao kako kada popije ne zna šta radi, kao ni ona i ako njima to odgovara ja se ne mešam i kada budem videla poljubac ja ću i reći. Kristijan je takva i svaka se od njega distancirala, ona je jedina koja nastavlja napred iskrena je i koketa je – rekla je Ermina.
– Ja sam ušao u kazino, i ja sam ih udario vratima i kada sam pogledao video sam ih i nisam video konkretno da se ljube, jer sam ih možda prekinuo. Kristijan se odvojio od nje i pogledao gore i nastavio dalje – rekao je Fran.
– Kakav si ti cinkaroš, drukaro jedna! Morate da stavite kameru tamo iza vrata, tamo stoje neka dva momka na metar od nas, da li misliš da bih je ljubio u ćošku pred redarima, jer bi oni sve preneli i pukla bi afera – rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs

Facebook Comments

Previous Article
Next Article