Ana Sević otkrila kakve nestašluke je pravila za Vaskrs!

Pevačica Ana Sević i njen partner Danijel Nedeljković voleli bi da imaju veliku porodicu, pa su rešili da odmah posle praznika porade na tome.

Ana se porodila u decembru i na svet donela ćerku Senu, dok iz prethodnog braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

– Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Danijel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece – priča Sevićeva i dodaje da veliku podršku ima i od starije ćerke Lorene:

– Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: “Mama, ti rađaš najlepšu decu.” Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Danijel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene.
Ona kaže da su joj praznici potpuno drugačiji otkada ima dvoje dece:

– Od kada su se rodile Lorena i Sena, Vaskrs ima neku posebnu radost. Ovo je prvi put da ga proslavljamo sa Senom i sigurna sam da će uživati jer nam je cela kuća ukrašena. Lorena je prava umetnička duša i pomaže mi oko farbanja jaja. Na ćerke sam prenela svoju ljubav prema Vaskrsu, jer je to moj omiljeni praznik.

Ana odmalena obožava da farba i ukrašava jaja, ali i da ih posle olupa.

– Najviše volim da farbam jaja u lukovini, jer su tako najzdravija da se jedu. Naravno, nekoliko komada odvojim za ukrašavanje, pa crtam i šaram po njima. Kao mala, razbijala sam baš dosta jaja za Vaskrs, jedne godine čak 100 komada! Onda sam ih tako izlupana sakrila iza kreveta u sobi i to je posle nekoliko dana počelo užasno da smrdi! Nastao je haos i roditelji su zbog tih jaja morali su da kreče celu kuću – priseća se naša sagovornica.

Izvor: Informer

Facebook Comments

Previous Article
Next Article