VIKI POKRENULA NOVI BIZNIS: Posao je krenuo odlično, imamo šarenoliku klijentelu!

Viki Miljković zvanično je pokrenula svoju firmu specijalizovanu za prodaju i opremanje luskuznih nekretnina. Da se folkerka sve vreme uspešno bavila nekretninama u poslednje dve decenije, ostalo je kao nepoznanica širokoj javnosti. A ta njena ljubav, koju je gajila uz estradnu sada se i ostvarila kroz posao kojim će se uporedo baviti.


– Tačno je da sam osnovala firmu koja se zove “Residence hills” koja se već nekoliko meseci bavi luksuznim nekretninama. Firmu sam registrovala u okviru naselja “Beograd na vodi” gde nam se nalaze kancelarije. Zapravo u istoj zgradi i živim i radim, što je izuzetno praktično. A onima koji žele da žive u “Beogradu na vodi” ili nekom drugom luksuznom naselju, mogu biti od izuzetne koristi, budući da sam od prvog dana stanovnik ovog naselja i mogu preneti samo najlepša iskustva – rekla je folk pevačica.
Poznato je da je Viki Miljković vlasnica tri stana u ovom naselju, a među njenim prvim kupcima našlo se i nekoliko poznatih ličnosti.


– Posao je krenuo odlično. Imamo šarenoliku klijentelu. Među njima se nalazi i nekoliko kolega, ali ne bih da otkrivam njihova imena. Najčešće mi se javljaju naši ljudi iz dijaspore kojima sam nekada pevala i traže savet i način kako da kupe nekretninu ovde – zaključuje Miljkovićeva i dodaje – Svi porodično smo uključeni u posao. Ali pored nas imamo zaposlen i celokupan tim profesionalaca, koji su radili za najozbiljnije firme i projekte iz oblasti nekretnina. Ipak, moram napomenuti da je najveće interesovanje uz stanove u “Beogradu na vodi” i za opremanje istih. Imamo Ugovor sa najboljim biroima i fabrikama nameštaja u Turskoj, te na jednom mestu pružamo kompletnu uslugu.

The post VIKI POKRENULA NOVI BIZNIS: Posao je krenuo odlično, imamo šarenoliku klijentelu! first appeared on Nema zabranjenih!.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article