Reagovala Press služba Granda: Saša Popović mesečno zarađuje 2.000 evra!

“Grand produkcija” je odlučila da stavi tačku na medijske spekulacije kada su u pitanju honorari članova žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

“Naviknuti na činjenicu da godinama unazad nova sezona “Zvezda Granda” okupira veliku pažnju javnosti, te da se svakog avgusta spekuliše na temu naših članova žirija, uz svo razumevanje medija, natpise na temu honorarara u našem takmičenju moramo oštro demnatovati.

Astronomski iznosi koji se spominju kao honorarni za učešće u emisiji, aposutno ne odgovaraju istini, s obzirom na to da niko od članova žirija nema nikakav ugovor o dobijanju pomenutih iznosa, niti ih dobijaju.

Takođe, kako je Grand produkcija prodata, Sasa Popović kao predsedavajući član žirija, radi kao kreativni direktor našeg takmičenja za šta inkasira honorar od 2000 evra iliti 236.000 dinara koliko iznosi zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije, što se može proveriti.

Foto: Milen Vesović

Sve ovo napominjemo kako se javnost ne bi dovodila u zabludu, te naši članovi žirija predstavljali kao neprofesionalci, koji se svađaju zbog visine nečijeg honorara, jer je reč o ljudima koji imaju ozbiljne karijere i mimo našeg takmicenja.”

 

The post Reagovala Press služba Granda: Saša Popović mesečno zarađuje 2.000 evra! first appeared on Nema zabranjenih!.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article