Ovo su gangster i starleta o kojima je Ognjen Amidžić pričao! (VIDEO)

Nedeljama unazad voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji Amidži šou intrigirao je kako gledaoce, tako i svoje goste samo jednim pitanjem koje je glasio: “Na šta vas asociraju epiteti gangster i starleta?”.

Foto: Dobrica Mitrović
Foto: Dobrica Mitrović

Sada je konačno sve izašlo na videlo, a fanovi najpopularnijeg srpskog voditelja oduševljeni su idejom koju je zamislio i na kraju sproveo u delo.

Naime, Ognjen je poput svojih kolega iz svetskog džet-seta, za dvadeset godina svoje televizijske karijere odlučio da napravi mini kolekciju dukseva i majica sa svojim logom i likom vešto upakovanim na odevnim predmetima koji imaju ispisane poruke preko grudi – gangster i starleta!

Foto: Dobrica Mitrović
Foto: Dobrica Mitrović
Foto: Dobrica Mitrović

Naravno, sve ovo, kako nam je rekao nije promocija ova dva, trenutno najaktuelnija pojma kako u Srbiji, tako i šire, već skretanje pažnje na surovu realnost.

Koliko je bio posvećen celom projektu, svedoči činjenica da je Amidžić snimio pesmu i spot za istoimenu numeru “Gangster i starleta”, čija radnja kroz epohe najbolje opisuje ove dve intrigantne društvene pojave.

– Drago mi je da su prve reakcije na kompletan projekat fenomenalne i da su ljudi uspeli da prepoznaju ideju koju sam imao od starta, a to je da na jedan duhovit način skrenem pažnju na trenutno dva najpopularnija “zanimanja” u našoj zemlji. Duksevi s druge strane imaju jasnu poruku, koja glasi da je svako od nas zvezda za sebe, a da su gansteri i starlete samo jedan prolazni deo svega što nas okružuje, iako će verovatno još dugo vremena biti prisutni, kao što i jesu godinama unazad – rekao je Amidžić.

Foto: Dobrica Mitrović
Foto: Dobrica Mitrović
Foto: Dobrica Mitrović

Zanimljivo je da se u Ognjenovom spotu pojavljuje i njegova supruga, top model Danijela Dimitrovska, a fanovi popularnog para ne prestaju da komentarišu njenu lepotu i izgled.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article