DA LI JE LJUBOMORNA? Lejla otkrila da li zavidi koleginici iz Zvezda Granda!

Zvezda “Granda” Leja Zahirović nedavno se vratila na muzičku scenu. Nakon dve godine pauze, ova atraktivna pevačica je predstavila pesmu “Gori”.

U proteklom periodu, kada su u pitanju zvezde “Granda”, veliki uspeh je napravila Zorana Mićanović. Tačnije, pesma “Sikter” je veliki hit. Pitali smo Lejlu da li je možda ljubomorna na koleginicu i da li zavidi Zorani što do nje došao hit kao što je to slučaj sa njenom mlađom koleginicom.

– Svaka čast Zorani. Jako mlada devojka, a snimila je hit i napravila je ozbiljnu priču. Ja joj želim da istraje i da joj svaka naredna pesma bude hit. Naravno, pomislim da bih bila srećna da sam ja ubola takav hit, ali da gledam to s neke strane ljubomore to ne, ali kada vidim da je neko tako mlad uspeo, onda i ja imam dodatni motiv da idem dalje i verujem da će za svakog od nas se desiti neki trenutak kada ćemo pokazati ono najbolje što možemo – rekla je Lejla za nemazabranjenih.rs.

The post DA LI JE LJUBOMORNA? Lejla otkrila da li zavidi koleginici iz Zvezda Granda! first appeared on Nema zabranjenih!.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article